SKYLINK Live TV – rozšiřujeme nabídku internetových televizí

skylink_header

V dubnu jsme si jako novinku pro naše klienty připravili rozšíření nabídky internetových televizí o další velmi známou službu SKYLINK Live TV.

Co tato služba nabízí?

Hlavním lákadlem, které jistě zaujmou všechny fanoušky sportů jsou prémiové sportovní kanály a možnost vidět všechny zápasy PREMIERE LEAGUE živě na televizních kanálech CANAL+ Sport.

zarizeni

Sledování na 4 TV zařízení současně

Internetovou televizi můžete současně sledovat na 4 zařízeních, a to dokonce i na 4 televizních přijímačích. U konkurenčních služeb to je rozděleno na 2 hlavní zařízení (TV) a několik dalších například mobilů, tabletů nebo počítači.

7 denní archiv vysílání

Vysílání televizních programů pro archivováno celých 7 dní. Máte tedy dostatek času na to, abyste si zpětně přehráli pořad, který jste v televizi nestihli. Díky archivu televizního vysílání se už nemusíte podřizovat televiznímu programu.

Nabídka TV programů

Až 81 programů, z toho 58 v HD kvalitě. Vybíráte si mezi filmovými, dokumentárními a dětskými programy nebo programy pro dospělé.
Láká vás fotbal? CANAL+ Sport přináší živé přenosy všech zápasů Premier League.

programy
videoteka

Videotéka součástí balíčků

Základní videotéka Skylink Live TV je součástí všech balíčků. Nabízí limitovaný výběr filmů a seriálů napříč všemi žánry a také dokumenty od National Geographic a Viasat nebo knihovnu LEO TV pro dospělé (LEO TV je dostupná pouze na smart TV a PC).

 

Chtěli byste více informací nebo televizi na 1 měsíc zdarma vyzkoušet?
Přejděte přímo na stránku SKYLINK televize na našem webu.