Giving Tuesday – M-SOFT opět podpořil zdravotní klauny

Zdravotni_klaun_Certifikat_giving_tuesday
Znáte Giving Tuesday? Možná ani ne, že? Nikde se tento termín moc nevyskytuje, a pokud ano, převálcuje ho mnohem známější Black Friday. Tahle dvě slova už slyšel snad každý.
 
A přece jsou tyto dva „svátky“ propojeny. Zatímco Black Friday znamená nákupní šílenství a honbu za slevami, Giving Tuesday, neboli světový svátek dárcovství, tvoří jeho protipól, vyrovnání sil. Inspiruje ke štědrosti, lásce, soucitu.
 
Připojili jsme se k těm, ktěří mají dobré srdce a přispěli jsme částkou 5000 Kč na Zdravotní klauny.
 
Blíží se Vánoce a jestli i Vy přemýšlíte, čím obdarovat své blízké. A přitom tušíte, že mnozí lidé, a co hůř – děti, nemají z blížících se Vánoc radost, protože leží v nemocnici. Jak jim pomoci? Zde je příležitost obojí propojit!
Potěšit své blízké Štědrým certifikátem a za nemocnými dětmi poslat Zdravotní klauny s nákladem radosti!
 

Od organizace jsme obdrželi štědrý certifikát jako poděkování za naši finanční podporu. Tento certifikát nám připomíná, jak důležité je zapojit se do sociálních a charitativních aktivit a jaký pozitivní dopad můžeme mít na životy druhých.
 
Zdravotními klauni spolupracují s nemocnicemi v Havlíčkově Brodě, Jihlavě, Pelhřimově a Třebíči, kde naši zdravotní klauni pomáhají. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí tohoto úžasného projektu a naší podporou přinášet úsměv na tváře pacientů.
 
V M-SOFT věříme, že společenská odpovědnost je důležitou součástí naší identity a jsme odhodláni pokračovat v podpoře takových skvělých organizací, které přinášejí radost a naději. Děkujeme zdravotním klaunům za jejich inspirativní práci a všem, kteří nám pomáhají na této cestě radosti a porozumění.
 
Společně tvoříme lepší svět plný úsměvů!